Nieuw-Zeeland wereldavontuur!

Waarom Nieuw Zeeland - december tot en met maart

Nieuw-Zeeland bezoek je het liefst in de maanden december tot en met maart. Neem minimaal een maand de tijd voor het bezoek aan het Noorder -en Zuidereiland! De eilanden zijn een combinatie van diverse landschappen. Geisers, gletsjers, vulkanen, fjorden, regenwoud en eindeloze kusten, je vindt het hier allemaal! De combinatie van de ruige natuur en de afwisseling tussen het gematigde klimaat van het Noordereiland en het koudere Zuidereiland maken Nieuw-Zeeland echt een bestemming die de moeite waard is te ontdekken.

Nieuw Zeeland is géén dure bestemming!

Veel mensen denken dat Nieuw-Zeeland een dure bestemming is. Dat is niet zo, over het algemeen liggen de prijzen zelfs een stukje lager dan in Nederland. De reis wordt alleen wel wat prijziger door de lange vliegreis en het lange verblijf. 

Op beide eilanden zitten ontzettend veel leuke B&B's die tegen scherpe prijzen te boeken zijn, maar belangrijk is: wees op tijd! 

Advies is om een jaar tot uiterlijk 3/4 jaar van tevoren te boeken!

Indicatie tarief: 

Een rondreis met huurauto van circa 1 maand boek je vanaf 4000,- Euro per persoon exclusief vluchten, inclusief accommodatie en huurauto en een cruise over de Milford of Doubtful Sound.

ps. een camper rondreis is natuurlijk ook mogelijk!