Ik ben Jessie en ik  ben gek op het bouwen van droomreizen! Al jaren organiseer ik reizen op maat,  incentives en unieke belevenissen in het buiten -en binnenland.  Naast het samenstellen en organiseren heb ik zelf ook vele reizen gemaakt.

Samen met  mijn uitgebreide reisnetwerk dat uit lokale agenten, gidsen en locals bestaat, stel ik de mooiste reizen samen!

Laat je verrassen, en geniet van de reis!

Ik ga aan de slag met je input en kom met een voorstel, vaak net even anders en verrassender dan wanneer je de reis zelf zou hebben bedacht en met een aantal keuzemogelijkheden voor de invulling van de reis - onderbouwd door mijn advies.  Daarna gaan we finetunen; toch nog een element aan de reis toevoegen een speciale belevenis inplannen? 

Na goedkeuring van reis, voorwaarden en budget krijg je advies over de nodige voorbereiding, zoals paspoortvereisten, inentingen en andere zaken die belangrijk zijn voorafgaand aan de reis.

Uiteraard hoort een perfecte organisatie er allemaal bij!

Waarom boeken bij yeswetravel.nl?

  • Persoonlijk contact en echt maatwerk!
  • Ik heb een  “eigen” netwerk in het buitenland voor maatwerkreizen,
  • Groot en compleet aanbod en gedegen reiskennis van de hele wereld,
  • De reis wordt uitgevoerd en ondersteund door betrouwbare lokale agenten, chauffeurs en agenten,
  • De reis is tot in de puntjes georganiseerd en wordt ondersteund met de juiste reispapieren, (digitaal)
  • Goede prijs en kwaliteit gegarandeerd!
  • 24/7 Bereikbaar gedurende de reis

Veilig en verzekerd op reis

  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.
  • In-house IATA (vluchten) afdeling, dus meer controle op de vliegreis, ook in tijden van nood.
  • Ruim dekkende aansprakelijkheidsverzekering

Drie stappen naar een reis vol belevenissen

Stap 1: Kennismaking en intake

De intake. Na een belletje of email aan mij maken we een afspraak; face to face of we bespreken telefonisch de wensen van de reis. Wat is er belangrijk? Maximale vluchtduur, temperatuur, zoveel mogelijk activiteiten in de reis, opbouw van hoogtepunten, cultuur, budget, geef het aan! 

Stap 2: Voorstel 

Met alle input wordt er een voorstel gemaakt waar alle reiswensen -en eisen in terug komen.  Als er andere mogelijkheden zijn die de moeite (meer) waard zijn, wordt dat ook besproken. Zo gaan we door met finetunen van dit voorstel om de reis passend te maken.

Stap 3: Bevestiging  en uitvoering

Nadat het reisprogramma helemaal naar wens is wordt deze tot in detail bevestigd. Voorafgaand aan vertrek wordt de reisinformatie, reistips en uiteraard de benodigde algemene informatie die op de bestemming van toepassing is, betreffende visa, inentingen etc. verstrekt.

We plannen dan nog een (telefonische) afspraak om de reis en de reisinformatie door te nemen zodat er geen onduidelijkheden zijn en de prachtige reis  kan gaan plaatsvinden!

Tijdens de reis is er 24-7 support vanuit Nederland en ter plaatse.