Rondreis Italië

Heerlijke reis door Italië gemaakt met hulp van Jessie! Ze heeft een hele mooie route samengesteld op basis van onze wensen. Alles was perfect geregeld en wij hoefden ons nergens zorgen om te maken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Renske & Maikel

Combi reis Namibië, Botswana, Zambia, Zuid Afrika

"Het absolute hoogtepunt van onze reis? De binnenkomst in het Chobe park. We reden letterlijk en figuurlijk enorme kuddes olifanten tegemoet. Dit was behoorlijk spannend maar ook onvergetelijk! De rit door de "golven" van de rode duinen van de Sossusvlei was ook zo bijzonder! En we hebben genoten van de bijzondere en prachtige lodges, de diversiteit en uitgestrektheid van het land, met een relaxte afsluiting in Zuid Afrika."

Familie Goossens

Rondreis India

Met Jessie haar hulp hebben wij een prachtige reis door India gemaakt. Ze heeft voor ons een geweldige route uitgestippeld door Rajasthan, en heeft rekening gehouden met al onze wensen. De hotels waren perfect, en dankzij haar goede tips hebben we ook nog een natuurpark kunnen bezoeken. Tijdens de reis heeft ze ons goed bijgestaan, op elk uur van de dag was ze bereikbaar. Kortom, wij hebben dankzij Jessie een geweldige vakantie gehad!

Fam. Treuren

 

 

Azië rondreis met gezin; Maleisië, Thailand., Vietnam, Hongkong, Brunei, Borneo

Wij kijken terug op een onvergetelijke reis!! Nogmaals dank voor alle ondersteuning en organisatie!

fam. Oudshoorn

Rondreis (Selfdrive) Zuid Afrika

Wij hebben een ontzettend mooie reis door Zuid Afrika gemaakt. Op het advies van Jessie hebben we eerst een uitgebreide safari gedaan en veel natuur rondom het Krugerpark gezien en daarna genoten van de natuur, wijn en walvissen rondom Kaapstad. De sfeer in de lodges op safari was geweldig.

Er werd gedanst en gezongen bij het ontbijt, we hebben heerlijk gegeten en natuurlijk alle dieren gezien die we op ons verlanglijstje hadden. Het was een geweldige reis!

Bedankt voor de organisatie!

Susan en Remco

Familiereis Thailand

Jessie heeft onze reis perfect geregeld en staat volop open voor ideeën die wij graag in de reis wilden hebben. Wil je zonder zorgen alles geregeld hebben dan ben je bij haar aan het goede adres!

Fam. Loermans

 

Camperreis Canada

"Als kind droomde ik er al van om een keer naar Canada te gaan, waarom wist ik eigenlijk niet, een geboel, een idee. Dit jaar kwam het er dan van, Mijn man en ik hebben onze wens bij Jessie neergelegd en zij heeft vervolgens een prachtige rondreis samengesteld. Alles was perfect geregeld; de vliegreis, het hotel in Vancouver, de camper en vooral de route die ons de gelegenheid bood om de mooiste plekken van Canada te ontdekken. Het is een absolute aanraden om jouw reis (klein of groot) via Jessie te boeken.

 

Eiland hoppen Griekenland

Wow wat hebben wij een leuke en mooie reis gehad in Griekenland! Nadat we onze wensen aan Jessie hadden verteld verraste ze ons met een keuze uit 2 unieke reizen. We kozen voor Athene en de Cycladen: een echte aanrader als je het Griekse leven op een afwisselende manier wil beleven! De start in Athene was super! Vooral ook door de leuke stadswandeling o.l.v. een Nederlands-Griekse gids. Vervolgens hebben we de verschillende sferen geproefd op vier eilanden, het mooie weer en heerlijke Griekse eten was overal top en het was erg relaxed!

Alles was van A tot Z geregeld, iets wat we niet gewend zijn omdat we vaak alles zelf uitzoeken. Ik moet zeggen dat dit wel een hele prettige manier van vakantie vieren is,  je kunt echt 100% genieten zonder zelf iets te hoeven regelen! Jessie, dankjewel voor je goede zorgen en tot de volgende reis!

Bettine en Job